Individuele Pro Training / Tarief

We starten met een intake gesprek en een aantal verplichte testen voordat je aan de individuele Pro trainingen kan deelnemen. Door met spelers één op één en/of in kleine groepen te trainen, kunnen wij nog specifieker trainingen aanbieden en meer aandacht geven aan het individu. Dit leidt tot een nog betere en snellere ontwikkeling van de speler.

Vervolgens ontwikkelen wij een specifiek voor jou op maat gemaakt trainingsprogramma en werken wij samen aan jouw persoonlijke verbeterpunten.

Deze verbeteringen zijn gericht op:
Conditie, kracht, (start)snelheid, buik en rugspier oefeningen, coördinatie, lenigheid, voetbaltechniektraining, loop- en coördinatietraining.

Onze oefeningen vereisen een hoog concentratievermogen en focus. Alle voetbal aspecten worden in onze oefeningen samengevoegd, die overigens zowel links als rechts worden uitgevoerd. We hebben maar één doel voor ogen en dat is voortgang in de ontwikkeling van het talent om de top te kunnen halen.

Door onze kennis en expertise in de sportpsychologie verbeteren wij met onze trainingsmethodiek de volgende aspecten:
Concentratie, focus, motivatie, doorzettingsvermogen en mentale weerbaarheid . Deze methodieken hebben hun waarde in de praktijk reeds bewezen.

Deze trainingen zijn bestemd voor spelers die:

  • Optimaal voorbereid moeten worden voor een trainingsstage bij een profclub (BVO).
  • Die zich verder willen ontwikkelen en fitter en sterker willen worden.
  • Die extra willen trainen naast de reguliere trainingen bij hun eigen club.

Dit kan individueel of in teamverband (tot maximaal 4 personen). De spelers die deelnemen aan de individuele Pro training kunnen bij gebleken geschiktheid uitgenodigd worden om deel te nemen aan onze testwedstrijden tegen prof clubs (BVO).

Tarieven

Individuele training: € 45,00 per speler, bij twee spelers € 40,00 per speler.

Bij aankoop van een kaart voor 10 trainingen is het tarief € 380,00 voor 1 speler.