Trainingen / Tarief

De voetbaltrainingen bij reguliere voetbalverenigingen zijn vaak eenzijdig en puur op voetbalwedstrijden gericht. Sport & Future Pro gelooft dat voetballers voor een evenwichtige ontwikkeling ook andere belangrijke elementen moeten trainen. Bovendien zijn voor optimale voetbalprestaties ook mentale aspecten als concentratievermogen, balans en zelfvertrouwen belangrijk.

Onze Pro trainingen zijn erop gericht om de speler en de mens achter de speler beter te maken. Wij geven specifieke bvo voetbalgerichte oefeningen die inhoudelijk alle ingrediënten bezitten om de top te kunnen halen. Onze zelf ontwikkelde trainingsmethodieken bevatten ook elementen om aan de bvo randvoorwaarden te kunnen voldoen. Bepaalde oefeningen besteden aandacht aan lichaamshouding, balans, loop coördinatie, techniek en mentale aspecten. Onze oefeningen vereisen een hoog concentratievermogen Alle aspecten worden in onze oefeningen samengevoegd en daardoor leren de voetballers vloeiende bewegingen, die overigens altijd zowel links als rechts worden uitgevoerd. We hebben maar één doel en dat is voortgang in de ontwikkeling om een stap hoger te kunnen maken.

Wij trainen jou gericht op o.a. uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, functionele techniek, reactievermogen, souplesse, coördinatie, stabiliteit én tevens motiveren wij jou om het maximale uit jezelf te halen op mentaal gebied. Door onze kennis en expertise in sportpsygologie verbeteren wij met onze methodiek concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen etc. Hiervoor gebruiken wij methoden die in de praktijk hun waarde reeds hebben bewezen.

Of het nu gaat om de speler klaar te stomen voor een trainingsstage bij een bvo, of een speler nog beter en fitter te maken, onze trainingen bereiden elke speler voor om het hoogst haalbare uit een speler te halen. Onze oefeningen zijn gericht om meer rendement te halen uit je technische, tactische, mentale en fysieke vaardigheden.