Management

Sport and Future management

Spelers (uitsluitend spelers vanaf 16 jaar) en trainers kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide begeleiding tijdens hun carrière. Hieronder verstaan wij het vinden van clubs, contractbesprekingen en onderhandelingen, mediation, carrièreplanning, sportief advies, media advies, zakelijk advies, sponsoring, hulp bij verzekeringen en belastingen, etc.

Spelers en trainers

Loopbaanbegeleiding voor trainers en voetballers met een intensieve persoonlijke begeleiding met als enige doel: jou bij te staan in je ontwikkeling tot een top professional. Samen stellen wij jouw persoonlijke ontwikkelingsplan op. Met onze ervaringen en expertise toetsen wij jou wensen en voorkeuren. Wij kijken dan samen in overleg naar een club die het beste bij jou past. Wij beschikken over een  licentie voor Intermediair, afgegeven door en geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Wij hebben zelf op het veld gestaan en staan nu nog als trainers op het veld en begrijpen als geen ander wat een speler mee maakt en nodig heeft om de top te halen. Wij beschikken over ene breed netwerk in Nederland, Engeland, Belgie, VAE, Qatar, Duitsland enz.

Clubs kunnen bij ons terecht voor het vinden van geschikte spelers, trainers en managers, advies, scouting, onderhandelingen, headhunting, transferbemiddeling, mediation, etc.

Spelerbegeleiders en players agents zijn welkom bij ons voor het vinden van de juiste clubs voor hun spelers, transferbemiddeling, advies, mediation, etc. Tevens kunnen deze spelers opgeven deel te nemen met ons elftal voor spelers zonder club, aan wedstrijden tegen bvo’s in binnen en buitenland.

Met onze uitgebreide internationale ervaring, relaties en contacten in de voetbal- en zakenwereld kunnen wij een zeer geschikte partij zijn om u van dienst te zijn in de voetbalwereld.

Samenwerkingen & Partners

Voor voetbalzaken in Engeland werken wij nauw samen met Mel GoldBerg Law. Deze behoort tot de top 12 van de wereld op het gebied van sport en artiesten management. Deze hebben zelfs een voorzitterschap in sports law van Groot Britanie. Zij hebben contact met alle Premier League clubs. Op deze manier kunnen wij er zorg voor dragen dat spelers die een contract gaan tekenen bij een Engelse club, in goede handen zijn en alle juridische zaken goed worden geregeld.

Tevens hebben wij goede partners in Dubai , Qatar , Spanje en diverse andere landen. Alle spelers die onder ons management behoren krijgen extra juridische bijstand van onze advocaat. Tevens zijn onze partners in de UK in het bezit van een aparte FA licentie. Wij werken uitsluitend volgens de FIFA regelementen, nationale rechten, wetten en bond. Wij verrichten geen enkele werkzaamheden op het gebied van spelers begeleiding en management zaken voor spelers jonger dan 16 jaar. Alleen activiteiten, zoals trainingen, vriendschappelijke wedstrijden, testtrainingen en testwedstrijden onder de leeftijd van 16 jaar, zijn mogelijk via de voetbalschool.