Fc Twente O15 – Sport & Future O15/O16

Fc Twente O15 – Sport & Future O15/O16

Het elftal van Sport & Future had een aantal spelers O14, O15 en 4 tal spelers O16 van verschillende clubs uit de Randstad.

Het was een wedstrijd waarin beide elftallen elkaar in evenwicht hielden. Van beide kanten mooie combinaties en verzorgd voetbal.

Wat kleine kansjes voor S&F en vooral Amir Afshari was de smaakmaker op de linkervleugel met zijn mooie acties. De tweede helft kregen andere spelers ook een kans.

Halverwege de tweede helft een schot van Fc Twente op de paal die hard op rand 16m terug kwam en door een oplettende speler van Twente ingeschoten werd 1-0.

Pas laat in de tweede helft een mooie actie van Jordi van Hamburg met een zeer mooie passe op Amir die met zijn snelheid twee man passeerde en een te scherpe passe op Pierre gaf, die daardoor moeite had om de keeper van Twente te passeren.

Sisonthinio kreeg in de slotfase ook en kans met een schot die net een halve meter naast ging. Het bleef 1-0 voor FC Twente, een aantrekkelijke wedstrijd waarin beide elftallen zeer aan elkaar gewaagd waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.376 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress