Green8Group Next Talent U11 29 april 2018 in Hoofddorp

 

Op 29 april organiseren wij het Green8Group Next Talent U11 Toernooi in Hoofddorp, op het complex van v.v. UNO in Hoofddorp.

Een toernooi waarin wij samen met Green8Group voetbaltalenten een onvergetelijke leerzame voetbal dag willen bezorgen. Talents support Talents!

Een toernooi met o.a. deelname van  PSV, de Graafschap, Pec Zwolle, vv UNO, Sport & Future, Excelsior, Royal Antwerpen fc, DWS en binnenkort nog meer clubs.

Green8Group staat voor ontwikkeling. Binnen de huidige IT wereld wordt verwacht dat je als organisatie je altijd blijft ontwikkelen en vernieuwen. Green8Group heeft om aan deze verwachting te kunnen voldoen een groep ambitieuze mensen bij elkaar gebracht. Green8Group staat als groep achter al haar producten en streeft altijd naar verbetering op huidige producten en het creëren van nieuwe hoogstaande producten. Green8Group is altijd op zoek naar potentiële collega’s die Green8Group kunnen versterken.

Uitdagingen aan te gaan en problemen waar geen oplossing voor lijkt te zijn toch op te lossen. Innovatie, plezier, groei, work hard, play harder zijn de kernwaarden die door meer dan 40 toegewijde medewerkers van Green8Grooup dagelijks worden ingevuld. Dit komt overeen met de visie en ambities van elk voetbaltalent en van Sport & Future.  www.green8group.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.311 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress