Heerenveen O17 – Sport & Future O17

Een wedstrijd op hoog niveau!

Beide elftallen waren goed aan elkaar gewaagd met mooi en verzorgd voetbal.
10 min voor het einde van eerste helft een vrije trap op de helft van S&F voor Heerenveen, die zeer snel genomen werd. S&F spelers waren nog bezig om terug te lopen en Heerenveen nam de vrije trap snel op de spits die 1-0 scoorde. Even later een sliding op de bal en iedereen dacht een corner. De scheidsrechter dacht er anders over en legde de bal op de stip 2-0.

Na rust de rust kreeg S&F wat kansen en de jonge O15 speler Sisonthinio voorkwam nog een tegen goal. Als jongste speler speelde hij een uitstekende wedstrijd. Even later een scherpe voorzet van Heerenveen en een van de lange spitsen kon de bal er in koppen. S&f kreeg nog 3 mooie kansen om te scoren maar tot scoren kwam het niet. Het was een mooie wedstrijd op hoog niveau.