Next Talent U12 (9-6-2019)

Mooi weer en prachtige wedstrijden

Dit was al weer de 5e editie van onze Next Talent toernooien. Een dag er voor was het regen en storm, maar gelukkig voor ons en alle deelnemers mooi weer om er een mooie voetbaldag van te maken.

De eerste wedstrijd ging tussen sv Overbos en Beerschot – Wilrijk. Sv Overbos was de enige amateur vereniging en kon zich gaan meten met de bvo’s. Het werd een mooie wedstrijden met de meeste kansen voor sv Overbos. Helaas werden deze niet benut en Beerschot – Wilrijk maakte het enige doelpunt van deze wedstrijd. Toch een prima prestatie van sv Overbos.

Sport & Future bestond uit spelers die van diverse amateurclubs afkomstig waren. De spelers speelden nooit met elkaar, maar toch leek het alsof ze jaren met elkaar speelden. De 1e wedstrijd van Sport & Future O12 begon met een ongelukkige eigen goal tegen Kv Mechelen. Vele kansen voor Sport & Future om de winst binnen te halen maar het mocht niet baten. Kv Mechelen ging met 0-2 winst er van door.

Daarna won Sport & Future de overige 3 wedstrijden met mooi voetbal van Roda Jc met 1-0 en winst op Fortuna Sittard 1-3 en winst op fc Volendam 1-2. Een zeer goed resultaat met mooi aanvallend voetbal. 2 spelers van Sport & Future, Imran Nazih en Lahcen Aissaoui stonden op de lijst van diverse scouts die aanwezig waren. Kv Mechelen werd 1e in Poule A. B. Dortmund wist al haar wedstrijden met aanvallend voetbal te winnen en werd winnaar in Poule B.

De finale ging tussen Kv Mechelen en B. Dortmund waarin Dortmund het enige doelpunt wist te scoren en winnaar van het toernooi werd. B. Dortmund liet het beste voetbal zien en werd daarmee ook de beste van het toernooi.

De 3e en 4e plaats ging tussen St Truiden en Sport & Future. St Truiden wist de winst naar zich toe te trekken en werd daarmee 3e en voor Sport & Future een mooie 4e plaats. 5e en 6e plaats ging tussen Beerschot -Wilrijk en Fc Volendam. Beerschot wist haar kansen goed te benutten en werden 5e en een 6e plaats voor Fc Volendam. Roda Jc eindigde als 7e , Fortuna Sittard als 8e en een geflatteerde 9e plaats voor Sv Overbos wat zeker er meer uit had kunnen halen.

De beste speler van het Toernooi werd Emanuel Bamba van B. Dortmund en de beste keeper Benne van Ham van St. Truiden uit Belgie.

Wij danken sv Overbos voor de gastvrijheid en Tevens onze dank voor alle sponsoren;

Smart Logistic – Bakker Gerard die de lunch voor alle spelers had verzorgd- Car Repair auto garage Paxlaan Hoofddorp – Tip Top Cars – Brute Burgers- Smit & De Leeuw administratie en belastingadvieskantoor- Argan & Bio Care – Fysio Cura Plaza en Euro Sportprijzen uit Haarlem.

Ons volgende editie van Next Talent toernooi zal in de 1e week januari 2020 in Agadir (Marokko) plaats gaan vinden voor de O13 en 31 mei 2020 in Amsterdam ook voor de O13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4.376 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress