Next Talent U13 International Tournament Agadir 2020 groot succes!

Next Talent U13 Toernooi Agadir 2020 een succesvolle evenement!

De eerste toernooi Agadir van Sport & Future in samenwerking met Club Union Sportif Bensergao, succesvol om volgend jaar nog groter aan te pakken.

Alle teams arriveerden donderdag 20 februari. Vrijdag was het zwemmen in zee en in het zwembad van La Branda Dune D or Agadir. Zaterdag 22 februari en zondag 23 de toernooi dagen.

2 groepen met iedere 4 clubs met 3 wedstrijden op de eerste dag en 2 wedstrijden op de 2e dag.

Sport and Future had vanwege het feit diverse spelers op het het laatste moment niet mee konden in minder sterke formatie.

Daarom besloot Sport & Future diverse spelers van diverse Marokkkaanse clubs als gast spelers aan het elftal toe te voegen. Helaas geen sterke formatie omdat de meeste spelers nog O12 waren. Op deze manier konden de Marokkaanse gast spelers kennis maken met de Nederlandse werkwijze.

De deelnemende clubs;
U.S Ben Serggao, Sport & Future, DCG Amsterdam, Club Hassania Agadir, Academie Mohamed VI, Olympick Dcheira, Academie KFA en Kawkab Marrakech.

Een van de spannendste wedstrijden was tussen DCG en de Marokkaanse Landskampioen U13 Academie VI. DCG stond lang op 1-0 voorsprong door een mooie goal van Kenan. In de laatste 30 seconden kwam Academie Mohamed VI op 1-1 waardoor DCG op 1 punten na de finale ronde miste. Dit bracht DCG op een mooie 5e plaats.

De finale ging tussen Acedmie Mohamed VI en Hassania Agadir.

Hassania Agadir (bvo)
Winnaar Next Talent U13 Toernooi Agadir 2020

Diverse TV stations, locale en nationale kranten waren aanwezig om verslag te doen van een geslaagde O13 toernooi.

Met dank aan de locale autoriteiten kon het eerste toernooi van Sport and Future in samenwerking met Club Sportif Bensergao een groot succes worden.

Finale

Een technische wedstrijd op hoog niveau tussen Hassania Agadir en Academie Mohamed VI. In de voorronde bleven beiden teams op 1-1 steken. Maar nu was Hassania Agadir, de locale bvo, met 1-0 te sterk voor Academie Mohamed VI.

Een prachtige toernooi met veel happy gezichten. DCG speler Kenan kreeg nog de prijs voor de beste spits.

De organisatie heeft voor volgend jaar (O14) grotere plannen met nog meer clubs uit Europa.

Ontspanning als afsluiting op een groot piratenschip. De kinderen hebben een zeer plezierige ervaring mee kunnen maken en ook veel lol gehad op een piratenschip.

Een piraten schip langs de kust met veel entertainment als afsluiting.

Finale Tussen Hassania Agadir – Academie Mohamed VI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6.023 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress