Willem II – Sport & Future

team foto sf O17 tegen willem II

Eerste wedstrijd was Willem II O17- S&F O17/O18

Een samengesteld elftal van nieuwe spelers had het even moeilijk om elkaar te vinden. Dit resulteerde in een aantal onnodige foutjes met 3 doelpunten tegen in een korte tijdsbestek, 3-0. Voor Rust maakte Mitchel Diependaal de 3-1 vanaf elf meter. Thijs Haarman was nog enkele keren gevaarlijk met zijn acties maar het mocht niet baten. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht maar Willem II benutte de kansen beter in een 5-1 einduitslag.

De volgende dag mochten de O14/O15 aan de slag tegen Willem II O14.

S&F spelers waren zeer goed gedreven en brachten de stand na 2o minuten spelen op 0-1 via een kopbal van Dylan van Schaik. Pierre Mokanda, de snelle spits van S&F kwam een aantal keren 1 op 1 op de keeper van Willem II die een uitstekende wedstrijd keepte. Ook Justin van de velden was enkele keren de verdediging van Willem II te snel af, maar stuite wederom op de keeper van Willem II. Willem II kwam nog op 1-1 en waarop het antwoord van Jordi van Hamburg kwam en vanuit de draai de bal in de verre hoek schoot en de stand op 1-2 bracht. Vlak voor het einde kwam Willem II terug op een 2-2 einduitslag.

De volgende wedstrijden zijn 7 maart met O15 tegen Heerenveen en 14 maart met O17 tegen Heerenveen O17.